De leukste bomberjacks van Nederlands bodem!

Hulp & Support

Mijn bestelling

Hoe valt 't bomberjack?
Door de extra lange mouwen - die daardoor poffen wanneer je de jas draagt - heeft de jas een stoere, oversized look. Als je twijfelt tussen twee maten, kies dan de kleinere maat. Of houd je juist van de oversized look? Dan is dit niet nodig. Wij dragen zelf meestal maat M, maar bij sommige bomberjacks - zoals een zwarte - vinden we dan juist maat L stoer staan.

Wat is het verschil tussen een Classic en Long fit bomberjack?
De Classic Fit is het standaard model en lijkt het meest op het klassieke bomberjack. De Long Fit is iets langer en valt tot net over de billen. Bekijk onze maattabel hier.

Is mijn bestelling goed binnengekomen?
Zodra jouw bestelling succesvol is afgerond, ontvang je een orderbevestiging per mail op het door jouw opgegeven e-mailadres. Het kan ook zo zijn dat deze in jouw spam folder belandt.

Doen jullie aan korting?
Op jouw 1e bomberjack ontvang je €10 cadeau van ons! Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang jouw code. Omdat we niet werken met collecties per seizoen of met afwisseling van trends, zijn onze jassen tijdloos en dus áltijd draagbaar. Geen reden voor Sale dus, en daarom zullen onze jassen altijd een vaste prijs hebben. 

Waar kan ik mijn kortingscode invoeren?
Klik op afrekenen in je winkelmandje. Hier krijg je helemaal bovenaan de pagina de optie om een kortingscode toe te voeren.

Kan ik mijn bestelling annuleren? 
Items uit de collectie mag je annuleren binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hoe kan ik retourneren?
Mocht jouw item niet in de smaak vallen of ben je niet geheel tevreden, dan is retourneren mogelijk. Hoe werkt dit? Dat lees je hier.

Hoe moet ik mijn kleding wassen? 
Het verschilt per bomberjack hoe je deze het beste kan reinigen. Voornamelijk raden wij aan om de jassen op een handwasprogramma te wassen, of bij de stomerij te laten reinigen.

Doen jullie ook samenwerkingen? 
Wij vinden het altijd leuk om jouw voorstel te horen! Stuur ons een mailtje of een bericht via het contactformulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.