Unieke bomberjacks van Nederlandse bodem

Hulp & Support

Mijn bestelling

Wat is het verschil tussen Classic en Long fit?
De Classic Fit is het standaard model en lijkt het meest op de klassieke bomber. De Long Fit is iets langer en valt tot net over de billen. Bekijk onze maattabel hier.

Is mijn bestelling goed binnengekomen?
Zodra jouw bestelling succesvol is afgerond, ontvang je een orderbevestiging per mail op het door jouw opgegeven e-mailadres. Het kan ook zo zijn dat deze in jouw spam folder belandt.

Waar kan ik mijn kortingscode invoeren?
Klik op afrekenen in je winkelmandje. Hier krijg je helemaal bovenaan de pagina de optie om een kortingscode toe te voeren.

Kan ik mijn bestelling annuleren? 
Items uit de collectie mag je annuleren binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hoe kan ik retourneren?
Mocht jouw item niet in de smaak vallen of ben je niet geheel tevreden, dan is retourneren mogelijk. Hoe werkt dit? Dat lees je hier.

Hoe moet ik mijn kleding wassen? 
Het verschilt per bomberjack hoe je deze het beste kan reinigen. Voornamelijk raden wij aan om de jassen op een handwasprogramma te wassen, of bij de stomerij te laten reinigen.

Doen jullie ook samenwerkingen? 
Wij vinden het altijd leuk om jouw voorstel te horen! Stuur ons een mailtje of een bericht via het contactformulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.