Retourneren

Laatste wijziging 14 februari, 2019

Heb je jouw bestelling binnen en ben je niet geheel tevreden, dan is retourneren mogelijk. Hoe werkt dit? Dat lees je hier.

Algemeen

Wil je jouw item retourneren, dan horen wij dit graag binnen 7 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen. De producten dienen in een nieuwe en ongebruikte staat in de originele verpakking verstuurd te worden.

Retourproces

Wanneer je wilt retourneren, willen wij je vragen om dit formulier te downloaden en in te vullen. Doe dit formulier samen met het product in de originele verpakking en verstuur het naar het onderstaande adres:

Stygr.
t.a.v.: Retourneren

Tempeliersstraat 48zw
2012EG Haarlem
Nederland

Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzendingen. We raden je aan om een track & trace methode te gebruiken om jouw retourzending te verzenden. Wil je deze kosten besparen? Wij ontvangen de retour ook graag bij ons in het atelier.

Terugbetaling

Na ontvangst van jouw retourzending en inspectie van de staat van jouw product, zullen wij je retour verwerken. Dit zal maximaal 14 dagen duren. We zullen je per e-mail op de hoogte stellen wanneer jouw retour is verwerkt.

Uitzonderingen

Is jouw product beschadigd? Neem dan contact met ons op om een terugbetaling of omruiling te regelen.

Producten kunnen niet worden omgeruild voor een andere maat. Als je jouw product wilt ruilen voor een andere maat dan kun je eenvoudig een nieuwe bestelling plaatsen voor het product en je oorspronkelijke product retourneren voor terugbetaling.